[O2] Jak wyprowadzić łącze cyfrowe aby podłączyć taksometr?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • FrytekxD
    Classic
    • 2010
    • 9

Zamieszczone przez cysterniarz
    phrix napisał/a:
    Mam pytanie jak wyglada podłaczenie oryginalnej anteny z O1. Z tego co pamiętam wtyk antenowy jest inny. Czy bede musiał lutować i kombinować czy idzie dać jakiś adapter ??

W załaczeniu fotka jak wyglada to gniazdo antenowe. Za porade bede dozgonnie wdzieczny.

phrix, przejściówka http://www.allegro.pl/ite...wy_iso_din.html

i po problemie
    Raczej będzie potrzebne to:

W octavi potrzebne jest podanie napięcia zasilającego wzmacniacz w antenie(chyba,że to radio posiada napięcie na wejściu antenowym).Nie wiem jak jest przed liftem ale po lifcie na 100%
  • kotfili
    Classic
    • 2009
    • 22

Witam, mam pytanko na które nie odpowiedzieli w serwisie, z jakiego miejsca można wyprowadzić łącze cyfrowe aby podłączyć taksometr w nowej octavi 2 FL .

edit by szkoda
    ludziska, nazywajcie topiki jakoś normalnie, potem takie dziwne, że nić nie można znaleźć w szukajce skoro mamy topiki typu "pomocy" i "kto wie" :idea:
    :idea: :idea: :roll:

Komentarz

• djcalibra
      Ambiente
      • 2024
      • 140
      • Octavia I (1U2)
      • AGP 1.9 SDI 68 KM

hej ja jak montowalem u siebie taksometr w octavi 1 to koles wpinal sie z kablami od taksometru w wiazke od radia i tam szukal impulsu.najlepiej bedzie jak pojedziesz do wyspecjalizowanego wrsztatu zajmujacego sie montarzem takich urzadzen.
      www.strzelec.wczasy.pl

Zapraszam wszystkich chetnych na ferie zimowe do pensjonatu STRZELEC" w KARPACZU... rozsadne ceny. informacje odnosnie noclegów i cen pod numerem telefonu 0757619796

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=28851

Komentarz

Pracuję...