[O2] Jak wyprowadzić łącze cyfrowe aby podłączyć taksometr?
Zamieszczone przez cysterniarz
phrix napisał/a:
Mam pytanie jak wyglada podłaczenie oryginalnej anteny z O1. Z tego co pamiętam wtyk antenowy jest inny. Czy bede musiał lutować i kombinować czy idzie dać jakiś adapter ??
W załaczeniu fotka jak wyglada to gniazdo antenowe. Za porade bede dozgonnie wdzieczny.
W octavi potrzebne jest podanie napięcia zasilającego wzmacniacz w antenie(chyba,że to radio posiada napięcie na wejściu antenowym).Nie wiem jak jest przed liftem ale po lifcie na 100%
[O2] Jak wyprowadzić łącze cyfrowe aby podłączyć taksometr?
Witam, mam pytanko na które nie odpowiedzieli w serwisie, z jakiego miejsca można wyprowadzić łącze cyfrowe aby podłączyć taksometr w nowej octavi 2 FL .
edit by szkoda
ludziska, nazywajcie topiki jakoś normalnie, potem takie dziwne, że nić nie można znaleźć w szukajce skoro mamy topiki typu "pomocy" i "kto wie" :idea: :idea: :idea: :roll:
hej ja jak montowalem u siebie taksometr w octavi 1 to koles wpinal sie z kablami od taksometru w wiazke od radia i tam szukal impulsu.najlepiej bedzie jak pojedziesz do wyspecjalizowanego wrsztatu zajmujacego sie montarzem takich urzadzen.
Zapraszam wszystkich chetnych na ferie zimowe do pensjonatu STRZELEC" w KARPACZU... rozsadne ceny. informacje odnosnie noclegów i cen pod numerem telefonu 0757619796
Komentarz